Services

Onderhoud & herstellingen

Clever Repair

Uw lichte schade wegvegen was nog nooit zo eenvoudig!

Clever Repair repareert steenslag in uw voorruit.

Een steentje in uw voorruit met een putje of sterretje tot gevolg. Op het eerste gezicht niet zo erg, maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er een fikse barst ontstaan. De vervanging van uw ruit lijkt onvermijdelijk. Waarom lijdzaam toezien tot het zover is?

Maak bij de eerste schade aan uw ruit een afspraak bij Groep Delorge. U zult verbaasd opkijken hoe snel en goedkoop wij de ruit herstellen. Uw voorruit wordt zelfs weer even sterk als voorheen.

Clever Repair repareert kleine schade in uw koetswerk.

Een deur van de wagen naast u op het parkeerterrein slaat tegen uw koetswerk. Een steen vliegt tegen uw motorkap. Lichte, maar vervelende beschadigingen. Met de nieuwste technieken is Groep Delorge in staat het grootste deel van de schade aan het koetswerk uit te gommen zonder naar de grote middelen te moeten grijpen. Blutsen uitdeuken bijvoorbeeld doen wij zonder verf. Zo herstelt u uw koetswerk met minimale kosten in plaats van met een beschadigd voertuig te blijven rondtoeren.

Vraag ons om advies en de voordeligste kostenraming.

Clever Repair repareert krassen op uw bumper.

Het drukke stadsverkeer spaart uw zenuwen niet. En evenmin uw bumpers. De kleine krassen werkt Groep Delorge weg met een plaatselijke verfretouche. Hij garandeert u zelfs dezelfde afwerkingskwaliteit als die van een complete verfbeurt. En dit voor een aangename prijs.

De voordelen van de Clever Repair:

 • Niet duur: Een minimaal gebruik van herstellingsproducten en een kortere herstellingstijd maken uw factuur een stuk aantrekkelijker. Nadat wij de schade aan uw voertuig hebben bekeken, geven wij u een duidelijke, definitieve prijsraming.
 • Snel: Een afspraak bij ons is vlug gemaakt. En u rijdt met uw herstelde voertuig binnen de kortste keren weer gezwind de weg op.
 • Ecologisch: Vergelijk maar eens met de klassieke herstellingen. Voor deze vernieuwende techniek zijn er zeer weinig of zelfs geen vervuilende producten nodig.
 • Efficiënt: Het resultaat mag gezien worden. Het is in één woord: schitterend.
 • Kwalitatief hoogstaand: Groep Delorge biedt u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat hij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikt, maar ook over alle nodige technische knowhow.

Onderhoudsbeurten

Dankzij de technologische evoluties en de kwaliteit van de wagens kan Volkswagen Commercial Vehicles de periodiciteit tussen elke onderhoudsbeurt verder verlengen. U bespaart zodoende niet alleen geld, maar ook tijdrovende verplaatsingen naar de werkplaats.

 • Onderhoudsbeurten
 • Te gebruiken olie
 • Forfaitaire prijzen

Onderhoudsbeurten

Vandaag geniet elk Volkswagen-bedrijfsvoertuig van het nieuw onderhoudsconcept “Longlife” : concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Deze nieuwe technologie laat Volkswagen toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 40.000 km (naar gelang het model)!

Zelfs al is uw Volkswagen uitgerust met een verklikkerlampje voor het oliepeil, wacht niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.

Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

Te gebruiken olie

De specificaties van motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal Groep Delorge steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.

Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan onze medewerkers of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft. Opgepast, overschrijd nooit de maximale hoeveelheid.

Forfaitaire prijzen

De constructeur Volkswagen heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire prijzen kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de hele Volkswagen Commercial Vehicles-netwerk.

Groep Delorge geeft u graag alle gewenste informatie betreffende het onderhoud van uw wagen.

 

Inschrijven op de nieuwsbrief

Openingsuren

  • maandag
   8:00 18:00
  • dinsdag
   8:00 18:00
  • woensdag
   8:00 18:00
  • donderdag
   8:00 18:00
  • vrijdag
   8:00 18:00
  • zaterdag
   10:00 17:00
  • zondag
CVI Sint-Truiden Sint-Truiden Momenteel zijn we open
Bekijk onze openingsuren